Inloggen

Log in om een tracker in te stellen.

Aanmelden

Meld je aan voor de beste deals!

Wachtwoord herstel

Wachtwoord vergeten? Vraag dan gerust een nieuwe aan.

Over ons

Over Pricemonitor

Pricemonitor.nl is onderdeel van CloudCanyon, Cloudcanyon ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Door onze kleinschalige aanpak kunt u bij ons website laten maken tegen zeer lage kosten. Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, bij CloudCanyon kunt u de website laten maken die aan uw wensen voldoet.

Ons verhaal

Op een koude winterdag ontstond het idee, waarom zoeken we altijd naar de beste prijs. Waarom word de beste prijs ons nooit aangeboden?
Daar komen wij van Pricemonitor bij kijken, wij hebben samenwerkingsverbanden met webwinkels die dagelijks bij ons hun prijzen up to date houden. Zo kan Pricemonitor gemakkelijk u en uw vrienden op de hoogte houden van de laatste prijsdalingen.

Ons doel

Wat u ook zoekt, wij vinden de laagste prijs!

Onze visie

We willen een bijdrage leveren aan de groei van het internet. Het is ons doel een intelligente, breed en open infrastructuur te realiseren met daarop onze software.